Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Rüyada yakın bir arkadaşının ağladığını görmek bereketi ve zenginliği bulacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının ağladığını görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşının ağladığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınına sarılıp ağlamak sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, diplomalarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabanın ağladığını görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalettir.

Rüyada ölen bir yakınının ağladığını görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, borçlanacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına işarettir.

Rüyada yakının öldüğünü görüp ağlamak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments