Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, ümitsizliğe, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eşinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada eşinin başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin biriyle ilişkiye girdiğini görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments