Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişki sonrası kan görmek

Rüyada ilişki sonrası kan görmek

Rüyada ilişki sonrası kan görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, planların tutmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilişki sonrası kan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin önerilerine kulak vermelisiniz.

Rüyada ilişki sonrası kan görmek iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına inanılır.

Rüyada doğumdan sonra kan görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, kendi geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işarettir.

Rüyada doğum yaptıktan sonra kan görmek yüksek moralli olacağına, gamsız bir hayat süreceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilişkiye girip kan görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada ilişki sırasında kan görmek mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına rivayet eder.

Rüyada ilişkiye girip kan geldiğini görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Rüyada ilişkide kan görmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada güldükten sonra ağlamak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments