Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Masraflarını karşılayamayan iş, plan veya düzenlemelerde kesintiler yapılması gerekebilir.

Rüyada karısının başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını başkasıyla ilişkide görmek sağlığın da bozulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin ilişkiye girdiğini görmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek hayırlı işler yapacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedilerin ilişkiye girdiğini görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, idealist davranacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments