Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başı açık olmak

Rüyada başı açık olmak

Rüyada başı açık olmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başı açık olmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalarınız yaptıklarınızla yakından ilgilenen bir kişiyle aranızda tartışma yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada karısını başı açık görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başı açık namaza durmak sorumlu tutacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı açık olmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı açık kuran okumak işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı açık dışarı çıkmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada başı açık bayan görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, Allah’ın yolundan gideceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına alamet eder.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek anne baba duası alınacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments