Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısına kızmak

Rüyada karısına kızmak

Rüyada karısına kızmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısına kızmak gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada karısına kızmak maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakana kızmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablaya kızmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine delalet eder.

Rüyada birinin birine kızdığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada bir kadına kızmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada öğretmenin kızdığını görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada babasına kızmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments