Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasına kızmak

Rüyada babasına kızmak

Rüyada babasına kızmak artık hayatının bir düzene gireceğine, neredeyse kahrolacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, istediği noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada babasına kızmak gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Rüyada babamın kızdığını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada babasına kızmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının ona kızdığını görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, başarılarını arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada babanızın kızdığını görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulur.

Rüyada anne babaya kızmak dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kulluk derecesinin artmasına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasına kızmak kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine delalet eder.

Rüyada ölen babanın kızdığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Rüyada babaya kızmak sinirlenmek onların kıymetini bileceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments