Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakana kızmak

Rüyada başbakana kızmak

Rüyada başbakana kızmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Rüyada başbakana kızmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde daha esnek olmalısınız.

Rüyada başbakanın kızdığını görmek imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakana kızmak başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına delalet eder.

Rüyada annemin bana kızdığını görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, geçim derdine düşeceğine, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerine kızmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kızda erkek organı görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına delalet eder.

Rüyada anne kızdığını görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada başka birine kızmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments