Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablaya kızmak

Rüyada ablaya kızmak

Rüyada ablaya kızmak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablaya kızmak gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada ablaya kızmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablasını dövmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablanın çocuğu olduğunu görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablanın oğlu olduğunu görmek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına delalettir.

Rüyada uzaktaki ablasını görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, hayra ve esenliğe tabir olunur.

Rüyada ablasının öğretmen olduğunu görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada anneyi ve ablayı görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada abla abi görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yarınlara bakacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments