Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin birine kızdığını görmek

Rüyada birinin birine kızdığını görmek

Rüyada birinin birine kızdığını görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada birinin birine kızdığını gördüyseniz:

  • İmajınızı, toplum içerisindeki pozisyonunuzu veya duruşunuzu ilgilendiren stratejik hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada bekar kızda yüzük görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine, zahmete düşeceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına inanılır.

Rüyada kızdan teklif almak başarısızlığa düşüleceğine, çok para kazanacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına işarettir.

Rüyada bir kızda sakal görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine inanılır.

Rüyada oğluna kızdığını görmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, onlara sanat öğreteceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anneme kızmak kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin kızdığını görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kızdan ayrılmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments