Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada karın üstünde yürümek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde yürüdüğünü görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde yürümek sorunların hallolacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karın altında yürümek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına delalettir.

Rüyada karın içinde yürüdüğünü görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada karın üzerinde yürüdüğünü görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, aile içinde husumet gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın üstünde kan görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada karın içinde görmek olayın ağız münakaşasına varacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments