Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karın ağrıması görmek

Rüyada karın ağrıması görmek

Rüyada karın ağrıması görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada karın ağrıması gördüyseniz:

  • Size yardım sunan veya belli konularda danışmanlık yapan kişilerin beklentileri farklı olabilir.

Rüyada karın ağrısı çekmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada karın ağrıması görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada karın ağrısı görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada diş ağrısı çektiğini görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada ağrı çektiğini görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada bel ağrısı hissetmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ağrı hissetmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada bel ağrısı çekmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments