Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga ve güvercin görmek

Rüyada karga ve güvercin görmek

Rüyada karga ve güvercin görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga ve güvercin gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Rüyada güvercin ve karga görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga ve güvercin görmek çok büyük başarılara imza atacağına, düzeninin yıkılmayacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş karga görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada karga leşi görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, bunun için her gün şükredeceğine delalettir.

Rüyada kargayı beslemek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada karga eti yemek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başında karga görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçan karga görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments