Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki taşlamak

Rüyada tilki taşlamak

Rüyada tilki taşlamak insanlarla bir araya geleceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine tabir olunur.

Rüyada tilki taşlamak gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Rüyada tilki taşlamak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada hayvan taşlamak makam sahibi olacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada adam taşlamak karamsar ruh halinden kurtulacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmek şeytan taşlamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada şeytanı taşlamak işlerinin açılacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına yorulur.

Rüyada yılan taşlamak atılan adımların zarar getireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada köpek taşladığını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada bir insanı taşlamak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments