Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından ısırılmak

Rüyada biri tarafından ısırılmak

Rüyada biri tarafından ısırılmak bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, aile hayatının bozulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aralık ayına olumlu ruh haliyle başlıyorsunuz.

Rüyada bir insan tarafından ısırılmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak yaşanan zor günlerin biteceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada böcek tarafından ısırıldığını görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına yorulur.

Rüyada yılanlar tarafından ısırılmak işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa tarafından ısırılmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, elinin sıkışacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada ayı tarafından ısırılmak bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments