Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal tarafından ısırılmak

Rüyada kartal tarafından ısırılmak

Rüyada kartal tarafından ısırılmak geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, muradına eremeyeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Aslında ne kastettiğinizi izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Rüyada kartal tarafından ısırılmak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına delalettir.

Rüyada kartal tarafından öldürülmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, tatsız durumlar yaşanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak işlerinizin bozulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarantula tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada vampir tarafından ısırıldığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada böcek tarafından ısırılmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından ısırılmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına inanılır.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments