Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın ısırdığını görmek

Rüyada karganın ısırdığını görmek

Rüyada karganın ısırdığını görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karganın ısırdığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizin hayatınızdaki rolü önemli boyutlara ulaşabilir.

Rüyada karganın ısırdığını görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, işinden çıkarılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada karga dövmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada karga saldırısına uğramak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga ezmek yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kargaların saldırısına uğramak başarısının azalacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yüksek bir makamı olacağına işarettir.

Rüyada kargayı evden kovmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kargayla konuşmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hasta ve üzgün olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments