Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde karga görmek

Rüyada evinde karga görmek

Rüyada evinde karga görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret eder.

Rüyada evinde karga gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var.

Rüyada evin içinde karga görmek eğlenceli günlere kavuşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde karga görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karga yavrusu sevmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, sağlığını da kaybedeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Rüyada karga boku görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada kargadan kaçmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada bir karga görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada karga doğurmak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments