Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah karga görmek

Rüyada siyah karga görmek

Rüyada siyah karga görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, başarı elde edeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada siyah karga gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Rüyada siyah beyaz karga görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada siyah karga öldürmek çok sevinçli haberler alacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah büyük karga görmek çok mutlu olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, borç ödemeye alamet eder.

Rüyada siyah karga görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada karga ve güvercin görmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada karga eti görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga uçurmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve karga görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, elindeki malların gideceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments