Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada av avlamak

Rüyada av avlamak

Rüyada av avlamak borçların sonlandırılacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, zenginliğinin artacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, dertlerin sonlanacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada av avlamak gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Rüyada av avlamak yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada avusturyaya gitmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada avrupaya gitmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada av silahı görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada domuz avına çıkmak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, işlerinin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada avustralya görmek onların yaralarına merhem olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada av eti yemek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada domuz avına gitmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments