Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kare ayna görmek

Rüyada kare ayna görmek

Rüyada kare ayna görmek işinde uzmanlaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, işveren koltuğunda oturacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kare ayna gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Rüyada kare ayna görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet eder.

Rüyada kareli pantolon görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada karetta görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kareli pantolon giymek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Rüyada karetta kaplumbağa görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kareli defter görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf karesi görmek yanlış kararlar vereceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kare çizmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments