Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olan arkadaşını görmek

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek

Rüyada hamile olan arkadaşını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, şanssızlık yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile olan arkadaşını gördüyseniz:

  • Zor da gelse bunu yapmalısınız.

Rüyada arkadaşının hamile kaldığını görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, refah düzeyinin artacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir arkadaşını görmek işinin aksayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, herkesi doğru yola çağıracağına işaret eder.

Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının eşini hamile görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını hamile görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşından hamile kalmak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu duymak kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments