Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü içki içerken görmek

Rüyada ölüyü içki içerken görmek

Rüyada ölüyü içki içerken görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine inanılır.

Rüyada ölüyü içki içerken gördüyseniz:

  • Seyahat sayınızda veya işle ilgili veya özel ilişkilerinizle alakalı yaptığınız ziyaretlerde artış var.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü içki içerken görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya işaret eder.

Rüyada içki içip pişman olmak çok daha iyi koşullara sahip olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini içki içtiğini görmek geçmişin kötü izlerinin silineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bol hayır duası alınacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birine içki içirmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments