Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri gömmek

Rüyada diri gömmek

Rüyada diri gömmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Rüyada diri gömmek gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret eder.

Rüyada bebeği diri diri gömmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri insan gömmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek geçiminin zorlaşacağına, can bulacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada birini diri diri gömmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diriyi gömmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments