Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı diri diri gömmek

Rüyada bir insanı diri diri gömmek

Rüyada bir insanı diri diri gömmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Bazı uğraşlarınız boşa gidebilir.

Rüyada diri diri insan gömmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri insan gömmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bol dua edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına tabir olunur.

Rüyada insanı diri diri gömmek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine tabir olunur.

Rüyada diriyi gömmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sürekli bağırıp çağıracağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği diri diri gömmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini diri gömmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, yeni mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments