Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda ıslanmak

Rüyada karda ıslanmak

Rüyada karda ıslanmak ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, rızkının artacağına, şansının ve bahtının açık olacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada karda ıslanmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada karda ıslanmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada kardan ıslanmak esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada suyun altında ıslanmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrarla ıslanmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada denizden ıslanmak sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada deniz ıslanmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabısı ıslanmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada elbiselerinin ıslandığını görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments