Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karaya vuran balina görmek

Rüyada karaya vuran balina görmek

Rüyada karaya vuran balina görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bolluk içinde yaşayacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada karaya vuran balina gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Rüyada balinanın karaya vurduğunu görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş balina görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine işarettir.

Rüyada karaya vuran balina görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiden karaya çıkmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunlarının çözüleceğine yorulur.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yurtdışına gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet eder.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, öfkeli hareketlerde bulunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments