Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıktan kurtulmak

Rüyada karanlıktan kurtulmak

Rüyada karanlıktan kurtulmak yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine inanılır.

Rüyada karanlıktan kurtulmak gördüyseniz:

  • İsteksiz yaptığınız bazı işler nedeniyle karışıklıklar yaşanabilir.

Rüyada karanlıktan kurtulmak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, hata yapılacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişten kurtulmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada aslan saldırısından kurtulmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına inanılır.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada denize düşüp kurtulmak sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına inanılır.

Rüyada büyük dalgadan kurtulmak bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalettir.

Rüyada depremden sağ kurtulmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, başarıların çoğalacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmekten kurtulmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments