Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük dişten kurtulmak

Rüyada çürük dişten kurtulmak

Rüyada çürük dişten kurtulmak rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, şansın yüzüne güleceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çürük dişten kurtulmak gördüyseniz:

  • Belli organizasyonlarda ya da yardım faaliyetlerinde yer almanız bir anlaşmaya ya da para getirebilecek fırsatlara neden olabilir.

Rüyada çürük dişten kurtulmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, işinin başından ayrılmayacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişlerin çürük olduğunu görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada çürük diş kırılması görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çürük diş çektirdiğini görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada çürük dişe dolgu yaptırmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada başkasının ağzında çürük diş görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Rüyada çürük siyah diş görmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada diş çürüğü görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments