Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aydınlığa çıkmak

Rüyada aydınlığa çıkmak

Rüyada aydınlığa çıkmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine işarettir.

Rüyada aydınlığa çıkmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına delalet eder.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, arkadaştan görülecek faydaya rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlığa çıkmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada günün aydınlandığını görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, ruhunun şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odayı aydınlık görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz aydınlık görmek yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada aydınlık sokak görmek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine inanılır.

Rüyada aydınlık gece görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments