Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta bulunmak

Rüyada karanlıkta bulunmak

Rüyada karanlıkta bulunmak zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, boş yere korku duyulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, geçim derdinin son bulacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta bulunmak gördüyseniz:

  • Sonunda, tekerleğin icadından beri ertelediğiniz belli bir konu hakkında karar verebilirsiniz ya da vermeniz gerekebilir.

Rüyada karanlıkta bulunmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birilerine ikramda bulunmak anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada cenazede bulunmak hedeflerini tutturamayacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, ileride çok zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasına ikramda bulunmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bir evde bulunmak işiyle nam salacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzayda bulunmak maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bir davette bulunmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına tabir olunur.

Rüyada misafirlikte bulunmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments