Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada arkadaşını sevgili olarak görmek

Rüyada arkadaşını sevgili olarak görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını sevgili olarak gördüyseniz:

  • Kimsenin duymadığı bir yerde yaptığınız konuşma ya da yorumların herkesin diline düşmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada sevgiliyi arkadaşla görmek toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, geçineceğine, heveslerinin biteceğine işarettir.

Rüyada sınıf arkadaşınla sevgili olmak gönlünce bir yaşam süreceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgili ve arkadaşlarını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek kazançlı çıkacağına, yapılan planların alt üst olacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına delalettir.

Rüyada arkadaşımın eski sevgilisini görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaş ve sevgilisini görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşıyla sevgili olmak kişinin bir süre zorluk çekeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments