Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi arkadaşla görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaşla görmek

Rüyada sevgiliyi arkadaşla görmek ekmeksiz kalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, mekân değiştireceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi arkadaşla gördüyseniz:

  • Belli konularda yolunuz açılıyor ya da belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek, sizi yönlendiren kişi veya işaretler önünüzde beliriyorlar.

Rüyada arkadaşınızın sevgilisini görmek sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını sevgilin olarak görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek ağız tadının da kaçacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle öpüştüğünü görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, isabetli adımlar atılacağına, yakın çevresine fikir danışacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını sevgilisiyle kavga ederken görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin arkadaşını görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments