Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta kaldığını görmek

Rüyada karanlıkta kaldığını görmek

Rüyada karanlıkta kaldığını görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Rüyada karanlıkta kaldığını gördüyseniz:

  • Yanlış nedenlerle imajınızı güçlendirmeniz durumunda, otorite konumundaki kişilerle veya resmi kurum ya da kuruluşlarla ilişkilerinizde çıkmazlar oluşabilir.

Rüyada karanlık sokakta kalmak hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalettir.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yolda kalmak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada karanlık yerde kalmak bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık içinde kalmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine inanılır.

Rüyada karanlıkta kaldığını görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak maneviyatını daha ön planda tutacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments