Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük kara sinek görmek

Rüyada büyük kara sinek görmek

Rüyada büyük kara sinek görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, şansının hep açık olacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kara sinek gördüyseniz:

  • Topluluklar içinde konuşmanız veya bazı konularda kendinizi ya da düşüncelerinizi savunmanız gerekiyorsa, öncelikle kendi kendinize hayran olmanız da fayda var.

Rüyada büyük kara sinek görmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük kara sinek görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok sayıda kara sinek görmek rüya sahibinin muradına ereceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kara sinek görmek hayırlı haberler alınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine inanılır.

Rüyada kara sinek görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, alışveriş yapacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulur.

Rüyada küçük kara sinekler görmek yollarının açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde kara sinek görmek sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kara sinek görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments