Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta eşek görmek

Rüyada karanlıkta eşek görmek

Rüyada karanlıkta eşek görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, itibarını zedeleyeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta eşek gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta eşek görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada eşek doğurtmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işarettir.

Rüyada eşek dişi görmek onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına inanılır.

Rüyada inek ve eşek görmek çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada eşeğin üstüne binmek masabaşı bir işe girileceğine, işlerin daha kötüleşeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına işarettir.

Rüyada eşek sağmak kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz eşek görmek yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine delalettir.

Rüyada eşek ısırmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments