Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eşek görmek

Rüyada beyaz eşek görmek

Rüyada beyaz eşek görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, önünün kapanacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz eşek gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Rüyada siyah beyaz eşek görmek şifa ve ilaç bulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz eşeğe binmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada beyaz eşek görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek kovalaması görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük eşek görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun yüklü eşek görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada semerli eşeğe binmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek dışkısı görmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments