Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ateş görmek

Rüyada karanlıkta ateş görmek

Rüyada karanlıkta ateş görmek hayırlı bir evlat olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ateş gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada karanlıkta ateş görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıkta ateş yakmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini karanlık odada görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını karanlıkta görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, içinin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa doğru koşmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yeri karanlık görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, işlerin düzene gireceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta kurt görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık deniz görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments