Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karanlık odada görmek

Rüyada kendini karanlık odada görmek

Rüyada kendini karanlık odada görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini karanlık odada gördüyseniz:

  • Kafanızı rahatlattığınızda arka planda olan biteni daha net görmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada odayı karanlık görmek kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık odada uyumak hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada karanlık odada ağlamak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada karanlık odaya kapatılmak kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada karanlık odadan çıkmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini karanlık odada görmek gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık odada kalmak kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık bir odaya girmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments