Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ateş yakmak

Rüyada karanlıkta ateş yakmak

Rüyada karanlıkta ateş yakmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, iyileşeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta ateş yakmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Rüyada karanlıkta ateş yakmak sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta lamba yakmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak dertlerin bitip huzura erileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına işaret eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, darlık içine düşeceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta mum yakmak elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta ateş görmek kazançlı adımlar atılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada evde ateş yakmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments