Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlığa doğru koşmak

Rüyada karanlığa doğru koşmak

Rüyada karanlığa doğru koşmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hükmünün geçmeyeceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına inanılır.

Rüyada karanlığa doğru koşmak gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Rüyada karanlığa doğru koşmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, güvenini sarsacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize doğru koşmak geçim sıkıntısının sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada güneşe doğru koşmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına yorulur.

Rüyada kabeye doğru koşmak sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Rüyada birine doğru koşmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulur.

Rüyada trene doğru koşmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunlarının artacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada camiye doğru koşmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments