Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokaklarda koşmak

Rüyada sokaklarda koşmak

Rüyada sokaklarda koşmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sokaklarda koşmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Rüyada dar sokaklarda koşmak göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına işaret eder.

Rüyada sokaklarda koşmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına işaret eder.

Rüyada karanlık sokaklarda koşmak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık sokakta koşmak sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada dar sokakta koşmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, doğru karar veremeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dar bir sokak görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece sokakta yürümek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret eder.

Rüyada sokakta kaldığını görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments