Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havayı karanlık görmek

Rüyada havayı karanlık görmek

Rüyada havayı karanlık görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kariyerinin yükseleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, güzelliklere rast gelineceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada havayı karanlık gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Rüyada havayı karanlık görmek hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık hava görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Rüyada karanlık bir hava görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya işarettir.

Rüyada havaya uçmak acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada havada yatmak haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada havayı bulutlu görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada bulutlu hava görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada leyleği havada görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, mesleğinde atılım yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments