Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını polis olarak görmek

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek kafasının boşalacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını polis olarak gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada arkadaşının polis olduğunu görmek endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada polis arkadaşını görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada polis arkadaş görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine, yanlış kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını polis görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına alamet eder.

Rüyada genç polis görmek bütçesinin daralacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından sorgulanmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçak ve polis görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments