Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle tartışmak

Rüyada polisle tartışmak

Rüyada polisle tartışmak onları koruyup kollayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada polisle tartışmak gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada polisle tartışmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanla tartışmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kötü günlerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bağırmak tartışmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuyla tartışmak mevki kazanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada aşık olduğun kişiyle tartışmak beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tartışmak bağırmak yeni bir arkadaşlık kurulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada ölen babasıyla tartışmak hayata karşı isteksizleşeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, şans ve kısmet elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments