Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün içinde ev görmek

Rüyada gölün içinde ev görmek

Rüyada gölün içinde ev görmek oğlu evli ise boşanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine inanılır.

Rüyada gölün içinde ev gördüyseniz:

  • Söylenenlerin ya da tavsiye edilen şeylerin altında yatan nedenleri araştırmanızda fayda var.

Rüyada gölün içinde ev görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada göl içinde ev görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölün içinde yılan görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gölün içinde timsah görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde yürümek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek ortak edineceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl içinde ağaç görmek ağız tadı ile yaşanacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments