Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde abdest almak

Rüyada gölde abdest almak

Rüyada gölde abdest almak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalet eder.

Rüyada gölde abdest almak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada gölde abdest almak üzüntülerinin biteceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada gölden abdest almak özel hayatında sessizleşeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulur.

Rüyada gölde boğulanı kurtarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına yorulur.

Rüyada temiz gölde yüzmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada su göl görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada van gölü canavarı görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde dolaşmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments