Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz gördüyseniz:

  • Hoş sohbetlerin olabileceği ortamlara misafirliğe gidebilirsiniz.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, refah içinde yaşayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına delalettir.

Rüyada dalgalı fırtınalı deniz görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kazançlı işlere girileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok dalgalı denizde yüzmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde yüzdüğünü görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalı mavi deniz görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments