Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece denize atlamak

Rüyada gece denize atlamak

Rüyada gece denize atlamak günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret eder.

Rüyada gece denize atlamak gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada gece denize atlamak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece denizde boğulmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizi gece görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada gece deniz kenarında olmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine yorulur.

Rüyada gece ve deniz görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece denizde yüzdüğünü görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada gece denize düşmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Rüyada gece denizi seyretmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments