Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizi karanlık görmek

Rüyada denizi karanlık görmek

Rüyada denizi karanlık görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, maddi kayıpların olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizi karanlık gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son dece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada karanlık denize düşmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık deniz görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada karanlık denize atlamak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık dalgalı deniz görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, büyük işlere imza atacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlık ve dalgalı deniz görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizi karanlık görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada karanlık denizde yüzmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta uçmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments